Välj språk
Logga in
Användarnamn
Lösenord
Personbil
Lastbil
Buss
Tjänstebil
Administration

 

Om SmartDriving.se 

SmartDriving.se är den naturliga mötesplatsen på nätet för människor som använder sig av fordon privat eller i yrket och som värnar om miljön.

SmartDriving.se vill på ett lättillgängligt sätt informera och utbilda trafikanter som använder sig utav bil, lastbil, buss, mc, husbil och/eller entreprenadmaskiner för att få dessa att släppa ut mindre avgaser/föroreningar.

Vi vänder oss till alla berörda parter: företag, föreningar, bilpooler, kommuner, myndigheter, organisationer, privatbilister m.fl.
Ladda ner broschyr som pdf-fil:

Vi anser att nyckeln till att använda miljöarbetet som ett verktyg för att förbättra såväl samhälle och miljö som lönsamhet är gott ledarskap.

Vi vill möjliggöra för Er att utbilda personal, kunder och leverantörer i att köra ”smart” och på så sätt bidra till att minska växthuseffekten samt att spara pengar.

Även som privatbilist har man möjlighet att ta del av SmartDriving.se. 

Vår erfarenhet är att miljöarbetet kan bli en fördelaktig strategi för alla inblandade – Er, omvärlden och miljön.

Portalen består av två delar:

  • En informationsdel där vi samlat information knuten till sparsam och allmän smart körning.
  • En utbildningsdel innehållande moderna mediala utbildningar (webb-TV) för yrkesförare samt privatbilister.

Utbildningsportalen tillhandahåller information där man kan lyssna till råd från experter, t.ex trafikutbildare, däcktillverkare, doktorer och miljöexperter.

SmartDriving.se ger dig möjlighet till certifieringar med hjälp av självrättande prov samt att enkelt kunna få svar på dina frågor och funderingar kring sparsam körning.

När du genomfört den webbaserade utbildningen erhåller du ett diplom. Portalen är helt webbaserad, vilket innebär att inga installationer av programvaror behövs. Det enda du som besökare behöver är en dator med Internetuppkoppling!

På samma enkla sätt som när du tillbringar en trevlig kväll framför TV:n, blir du på SmartDriving.se utbildad av experter att med enkla grepp kunna spara 10-15%, upp till 25 % av dina bränslekostnader. Allt beror på hur goda körvanor du hade sedan tidigare samt hur stor del av utbildningens material som du praktiserar.

Ladda ner informationsblad om varför dina medarbetare ska lära sig att köra sparsamt som pdf-fil:


Sparsam körning med personbil
En inblick på hur du spar miljö och drivmedel vid körning med personbil.

Sparsam körning med lastbil
Se trailern med exempel på hur du kör sparsamt med lastbil.

Sparsam körning med buss
Se valda delar av Smartdrivings webbaserade utbildning med buss.

Sparsam körning med tjänstebil
Exempel ur utbildningen i sparsam körning för tjänstebilsförare.

© 2008-2021 SmartDriving.se